Riesling & Pinot weeks 2021
Dit jaar doet wijnbar Paskamer mee aan de Riesling & Pinot weken die georganiseerd worden door het informatiebureau voor Duitse wijn. Wij hebben met onze chef’s en sommeliers een 3-gangen menu samengesteld met daarbij begeleidende Duitse wijnen. Wij hebben ons laten inspireren door een tour door de Mosel en de Saar die wij recent met ons team hebben gemaakt. Hier hebben wij een aantal wijnhuizen bezocht en hebben we een eerste aanzet gegeven tot wat uiteindelijk ons menu voor deze weken is geworden.
Voorgerecht
Gebakken snoekbaars met een salade van zuurkool en groene appel
Wijn: Ansgar Clusserath, Piesporter Goldtropfchen Riesling feinherb, Mosel, 2018
Hoofdgerecht
Gestoofde varkenswang met gebakken Spatzle en kalfsjus met Spatburgunder
Wijn: Braunewell Spatburgunder Kalkmergel, Rheinhessen, 2017
Nagerecht
Wentelteefje van briochebrood met gedroogde druiven en Alpencheddar van Hofkaserei Kraus
Wijn: Cantzheim Riesling spatlese, Saar, 2019
Van 1 t/m 17 oktober kun je voor EUR 45 per persoon bij ons komen genieten van dit menu, inclusief wijn.
Team Paskamer
