Gerechten
Alle gerechten van Paskamer zijn qua porties vergelijkbaar met tapas. Ze zijn bedacht om lekker te delen met je tafelgenoten.
De bediening gaat graag de uitdaging aan om bij de gekozen gerechten een mooie passende wijn uit te zoeken!
Alle gerechten van Paskamer zijn qua porties vergelijkbaar met tapas. Ze zijn bedacht om lekker te delen met je tafelgenoten.
De bediening gaat graag de uitdaging aan om bij de gekozen gerechten een mooie passende wijn uit te zoeken!
Oester – Zeeuwse creuse | 3.50/stuk |
Canale met eendenlevercreme | 3.50/stuk |
Zuurdesem met boerenboter | 4,75 |
Huisgemaakte bitterbal van Reypenaer kaas | 1.90/stuk |
Iberico ham met padron pepers | 13.50 |
Viskoekje met citroenmayonaise | 2.75/stuk |
Rillettes van eend met toast | 9.50 |
Paskamer Iberico plank | 28,50 |
Charcuterieplank | 18,50 |
Panisse met parmezaan, sesam en chili-olie | 9,50 |
Ingelegde sardines met toast en citroen | 9,50 |
Olijven | 4,50 |
Gepofte aardpeer met creme van aardpeer, vanille en hazelnoot | 9,50 |
Gebrande prei met gerookte eidooier , oesterzwam en enoki | 10,50 |
Burrata met bereidingen van pompoen en duindoornbes | 12,50 |
Heilbotcarpaccio met pistache, citrusolie en venkel | 13,50 |
Radicchio met gerookte biet, granaatappel en PX | 9,50 |
Steak tartare met limoenblad en oestermayonaise | 12,50 |
Geroosterde spruiten met kastanje en vadouvan hollandaise | 9,50 |
Geroosterd buikspek met hoisin en boksoi | 14,25 |
Drie kazen van fromagerie l’Amuse | 15.50 |
Chocolade lavacake met vanille-ijs | 6.75 |
Macarons van patisserie Tout | 2.50/stuk |