Gerechten
Alle gerechten van Paskamer zijn qua porties vergelijkbaar met tapas. Ze zijn bedacht om lekker te delen met je tafelgenoten.
De bediening gaat graag de uitdaging aan om bij de gekozen gerechten een mooie passende wijn uit te zoeken!
Alle gerechten van Paskamer zijn qua porties vergelijkbaar met tapas. Ze zijn bedacht om lekker te delen met je tafelgenoten.
De bediening gaat graag de uitdaging aan om bij de gekozen gerechten een mooie passende wijn uit te zoeken!
Oester – Pearl of Ireland | 3.50/stuk |
Canale met eendenlevercreme | 3.50/stuk |
Brood met boerenboter | 4,25 |
Huisgemaakte bitterbal van Reypenaer kaas | 1.90/stuk |
Iberico ham met padron pepers | 13.50 |
Viskoekje met citroenmayonaise | 2.75/stuk |
Rillettes van eend met toast | 9.50 |
Paskamer Iberico plank | 28,50 |
Charcuterieplank | 18,50 |
Panisse met parmezaan, sesam en chili-olie | 8,50 |
Ingelegde sardines met toast en citroen | 9,50 |
Olijven | 4,50 |
Geroosterde bospeen met lavas en karnemelk | 9,50 |
Gebrande prei met gerookte eidooier , oesterzwam en enoki | 10,50 |
Burrata met biet en walnoten | 11,50 |
Millefeuille van aardappel met bieslookhollandaise | 12,50 |
Little gem salade met ansjovis en parmezaan | 12,50 |
Tataki van zalm met rettich en wasabi | 12,50 |
Ceviche met kalamansi, ingelegde ui en macadamia | 12,50 |
Geroosterd buikspek met hoisin en boksoi | 14,25 |
Rib-eye met knolselderijcreme, cavolo nero en rode wijnsaus | 18,50 |
Drie kazen van fromagerie l’Amuse | 15.50 |
Chocolade lavacake met vanille-ijs | 6.75 |
Macarons van patisserie Tout | 2.50/stuk |