Gerechten
Alle gerechten van Paskamer zijn qua porties vergelijkbaar met tapas. Ze zijn bedacht om lekker te delen met je tafelgenoten.
De bediening gaat graag de uitdaging aan om bij de gekozen gerechten een mooie passende wijn uit te zoeken!
Alle gerechten van Paskamer zijn qua porties vergelijkbaar met tapas. Ze zijn bedacht om lekker te delen met je tafelgenoten.
De bediening gaat graag de uitdaging aan om bij de gekozen gerechten een mooie passende wijn uit te zoeken!
Oester – Creuses uit Bretagne | 3.00/stuk |
Canale met eendenlevercreme | 3.25/stuk |
Huisgemaakte bitterbal van rivierkreeft | 1.90/stuk |
Huisgemaakte bitterbal van Reypenaer kaas | 1.60/stuk |
Iberico Paleta ham met padron pepers | 10.50 |
Crostini met paddenstoelen en tallegio | 2.30/stuk |
Rillette van eend met toast | 7.50 |
Paskamer Iberico plank | 24.75 |
Dungesneden octopus met Pimenton de la Vera | 9.75 |
Rauwe zalm gemarineerd in soya met zwart sesam en wakamé | 11.00 |
Geroosterd buikspek met hoisin, boksoi en koriander | 11.50 |
Geroosterde groene asperges met vadouvan en pistache | 9.75 |
Burrata met geroosterde paprika en granaatappel | 11.50 |
Artisjok met zilte groenten en ricotta | 9.75 |
Viskoekjes met geroosterde bimi en Thaise basilicum mayonaise | 10.25 |
Bavette met hollandaise | 13.75 |
Melanzane alla parmigiana | 9.25 |
Eendenborst met pastinaakcreme en bramen | 13.25 |
Brood met Guernseyboter | 4.00 |
Geroosterde roseval wedges met gepofte knoflook mayonaise | 4.75 |
Drie kazen van fromagerie l’Amuse | 12.50 |
Chocolade lavacake met vanille-ijs | 6.75 |
Macarons van patisserie Tout | 2.50/stuk |